Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Σε συζητήσεις ξενοδοχοϋπαλλήλων….


Γκρουμ ξενοδοχείου χαζεύει ένα αυτοκίνητο αντίκα – πανάκριβο που βρίσκεται στο πάρκινγκ. Εμφανίζεται ο κάτοχος και του αναφέρει: « Καλό το όχημα?» Γκρουμ : « Με συγχωρείτε αν σας ενοχλώ, αλλά δεν άντεξα να μην το παρατηρήσω ..» Κάτοχος περιχαρής: «Και που να δεις το εσωτερικό του … μπες μέσα να στο δείξω» Γκρουμ: «Δε θέλω να σας βάλω σε ταλαιπωρία» Κάτοχος : « Μα τι λέτε εμένα είναι χαρά μου να το δείτε» .Οπότε και ο υπάλληλος αναγκαστικά κάθεται στη θέση του συνοδηγού και ο άλλος βάζει μπροστά τη μηχανή εξηγώντας όλες τις λειτουργίες του οχήματος. Ξαφνικά ακούγεται ένα δυνατό μπαμ και οι δύο διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου είχε καρφωθεί στον τοίχο του πάρκινγκ και είχε πάθει μεγάλη ζημιά!!!

Πελάτης από επαρχία πάμπλουτος διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο .Αποτελείται η οικογένεια από δύο ενήλικες και 2 παιδιά των 100 kgr το καθένα.!! Στο μέσο της διαμονής τους εμφανίζεται το δεκατριάχρονο κορίτσι λαχανιασμένο στη ρεσεψιόν ζητώντας από τις υπαλλήλους να την κρύψουνε . Ο κοπέλες στη ρεσεψιόν : «Συμβαίνει κάτι?» Κορίτσι : « Εσείς τι λέτε να μη συμβαίνει ? Κρύψτε με σας λέω γιατί έρχονται οι δικοί μου από το νοσοκομείο και θα γίνει χαμός!!» Κοπέλες : «Νοσοκομείο? Τι έγινε?» Κορίτσι : « Κλώτσησα τον αδερφό μου και του έσπασα 4 δάχτυλα από το χέρι του!!!!»

Νιόπαντρο ζευγάρι διανυκτερεύει την πρώτη νύχτα του γάμου σε καλό ξενοδοχείο. Παραγγέλνει σαμπάνια στο δωμάτιο και ανοίγει την πόρτα στο σερβιτόρο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους. Ο σερβιτόρος όμως είναι δεύτερη μέρα στη δουλειά και νομίζει ότι τη σαμπάνια πρέπει πρώτα να την κάνει σέικερ(είχε κάνει τη σχετική προετοιμασία..) Οπότε τους δίνει τα ποτήρια και την ώρα που φεύγει ο φελλός διαπιστώνει ότι έχει κάνει τη νύφη και το γαμπρό από την κορυφή ως τα νύχια μούσκεμα. Ζητάει συγνώμη, κλείνει την πόρτα και φεύγει…..

Σκύλος ξενοδοχείου τρελαίνεται για βόλτα και ακολουθεί πελάτες σε περιπάτους , αλλά δε θέλει να επιστρέφει αμέσως , θέλει να διαρκεί η βόλτα αρκετά …Ξεκίνησε μια ηλικιωμένη πελάτισσα για βόλτα, αλλά κουράστηκε αμέσως και θεώρησε ότι έπρεπε να επιστρέψει.. ο εν λόγω σκύλος όμως δεν μπορούσε να της εκφράσει τη λαχτάρα του για παρέα, της τράβηξε την τσάντα …. Και η γιαγιά ξέχασε την κούραση και άρχισε να τρέχει « Βοήθεια, βοήθεια με κλέβει , τον έχουν εκπαιδευμένο να τα παίρνει από τους πελάτες!!!»

Νεαρός ρεσεψιονίστ αναφέρει σε συνάδελφο: « Άσε με τι έπαθα τις προάλλες που δούλευα βραδινός… Θεώρησε ο πελάτης –επειδή τσακώθηκε με τη φίλη του-ότι έπρεπε να αυτοκτονήσει!!! Έπεσε από το δεύτερο όροφο μέσα στον κήπο!!!» «Ωχ… και τι έκανες??» « Κάλεσα ασθενοφόρο και πήγα και τον βρήκα… του ρίχνω δύο γερές σφαλιάρες και συνήλθε!!!»

Σε διαμονή σχολείου ακούγοντας εκκωφαντικό θόρυβο τρέχει υπάλληλος στο διάδρομο και βλέπει 4 μαθητές πλακωμένους με την πόρτα του δωματίου τους!!! «Τι κάνετε εδώ?» Μαθητές έντρομοι: «Τίποτε, εμείς έτσι τη βρήκαμε!!!»

……συνεχίζεται………………

8 σχόλια:

lee είπε...

Ετσι βεβαια! Να συνεχιστει! :Ρ
Η γρια, μηπως ηταν η γνωστη Κωλόγρια? ;)

Suspect είπε...

χαχαχαχαχα!!!!!

σουπερ!

Ατθάνα είπε...

χαχα! τα θετικά του επαγγέλματος! να χεις να θυμάσαι βρε αδερφέ, και να γελάς! ότι βγάζει γέλιο, είναι καλοδεχούμενο!
φιλιά :))))))

Crazy Chef είπε...

πες τα πες τα.....
(να πω κι εγω καμμια 100αρια?))

Miga είπε...

-lee: το πώς θα τελειώσει δεν ξέρω!!! δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν αυτή - πέρασε σα σίφουνας!!!
-suspect: χαίρομαι που σου άρεσε.
-karyatida: αυτό προσπαθούμε να κάνουμε -όταν είμαστε στα πολύ μεταξύ μας πέφετι ( μετάφραση: πέφτει) πολύ γέλιο...
-crazy chef: αρκεί να αναφέρεσαι γενικά και προς θεού όχι παραδείγματα!!!
καληνύχτα σε όλους...
(και επειδή είμαι πάρα πολύ συνεπής η συνέχεια τον άλλο μήνα!!!)

Loth είπε...

MOY ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ!

ΥΓ.ΤΟ ΚΑΡΠΕΝISLAND ΓΑΜΕΙ! ΟΛΕΕ!ΜΑΑΤΣ!

Miga είπε...

loth: υπάρχουν αυτές οι στιγμές και την παλεύουμε ακόμη...
αν δε γελάσεις τελικά, όλα μαύρα...
μαατς και σε σένα!!

Ατθάνα είπε...

το δεύτερο μέρος όπου να ναι ε ε έρχεται!!! ;)