Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Δύσκολες μέρες....

Έρχεται χειμώνας με «μπόρες»… Μετά τα τρομερά meetings πέφτουν οι αναρρωτικές βροχή!!! Η ψυχολογία δεν το συζητάμε ..στα καλύτερά της…Αν μετά από αυτή τη δουλειά καταφέρουμε να μιλάμε στους δικούς μας ανθρώπους θα είναι θαύμα!!!

Από την άλλη πρέπει να τα προσπερνάς όλα και να ασχολείσαι με διάφορα.. να γεμίζεις το χρόνο σου με οτιδήποτε σε ευχαριστεί …άντε τώρα τα απογεύματα- τις καθημερινές – να βρούμε πάλι κάτι…έχουμε κάνει διάφορες προσπάθειες:

Αερόμπικ: καλό αλλά μου τη δίνουν τα ½ώρα προγράμματα που μετά σε γυρίζουν σε κοιλιακούς (έχει τύχει να κοιμηθώ 15 λεπτά!!! Ευτυχώς δεν έγινα αντιληπτή .. φαινόταν ότι και καλά έπαιρνα ανάσες!!! Τρίχες …αφού δε ροχάλισα , πάλι καλά .) Προτιμώ την ένταση του αερόμπικ να συνεχίζει για μία ώρα τουλάχιστον.

Γυμναστήριο- όργανα: ξεχνιέμαι στο ποδήλατο, αφήνω το πεντάλ και πιάνω την κουβέντα .Στο διάδρομο με πιάνει μια μανία μόλις ανεβαίνω να πλακώνομαι στο τρέξιμο, πράγμα που με κάνει να κατεβαίνω στα 10 λεπτά ( πριν καλά καλά σταματήσει) καθότι καπνίστρια και τα πνευμόνια δε βοηθάνε…

να μην τα πολυλογώ στα υπόλοιπα χαζεύω και το μόνο που κάνω είναι δημόσιες σχέσεις…. Στατιστική μελέτη: την περισσότερη ώρα στο γυμναστήριο την περνάω στη βρύση!!!

Ιππασία: μαγικές στιγμές!!! Αχαλίνωτη φαντασία μια κολλητή είχε τη φαεινή ιδέα να πλακωθούμε στο δημοφιλές σπορ … Μία ώρα διαδρομή …έκανε κάτι βουτιές το άλογο και το παράλογο είναι ότι δεν κρατιέσαι από πουθενά , οπότε αιωρείσαι…και καλά πατάς στους αναβατήρες ..ξέρω τώρα εγώ πώς να ακούω τους χρόνους του καλπασμού…είχα σφίξει με τα πόδια το άλογο, που πήγε να σκάσει… είχα να καθίσω σε καρέκλα δύο μέρες…

Τέννις: κουραστικό από θέμα χρόνου.. περιμένεις και καλά να ρθει η σειρά σου να χτυπήσεις το μπαλάκι…(που θα τα μαζέψεις πολλά μετά έξω από το φράχτη!!).Το πήρα απόφαση : δεν ξαναπάω –τσακώθηκα με τον καθηγητή θεώρησε ότι η θέση που έπαιρνε μπροστά στο φιλέ ήταν παλαιστή σούμο!!! Μεγάλο πλήγμα για τον εγωισμό μου….

Σκι : ένα το συμπέρασμα , δεν είμαι του αθλήματος…άσε που δε χιονίζει κιόλας…(δεν επεκτεινόμαστε σε παραδείγματα, γιατί θα εκθέσουμε τον εαυτό μας ανεπανόρθωτα..)

Καταρρίχηση: καταπληκτικό συναίσθημα αλλά δεν το κάνεις κάθε μέρα…

Το κολυμβητήριο ενδείκνυται μόνο για καλοκαιρινούς μήνες…

…….Άσε αφού απορρίψαμε όλα τα παραπάνω κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πάλι στο café της Β. θα περάσουμε το χειμώνα με καφέ, τσιγάρο και τάβλι στο τζάκι….

19 σχόλια:

Suspect είπε...

το προβλημα μου ειναι η αναποφασιστικοτητα...ή, ισως, η αναβλητικοτητα...τελος παντων,θα το ξανασκεφτω αυριο...

Ατθάνα είπε...

χαχα! πολύ καλό!
μια από τα ίδια κι εγώ! καφές, τσιγάρο και μπούρου μπούρου με το παρεάκι μου!

μάκια! ;)

Miga είπε...

suspect: μακάρι στην τελική να ήμασταν στη ζωή μας γενικά έτσι... δε θα υπήρχε άγχος!! ...αλλά στη δουλειά είναι καλό να μη μαζεύονται εκκρεμότητες...

karyatida: το ωραίο είναι ότι τα λέμε κάθε μέρα , αλλά θέμα υπάρχει πάντα ...
καλημέρα...

lee είπε...

Καλησπέρα. Γελασα πολύ με τα παθηματα σου στην ιππασια (εγω δεν το εχω δοκιμασει καν!).
Αρκει που τα εχεις γύρω σου, κι ας μην πηγαίνεις.. :)

Miga είπε...

lee: καλό αυτό που είπες , μόνο που θα πρέπει να το επαναλαμβάνω συνέχεια για να μη χάνω την μπάλα... δεν έχω αναφερθεί ακόμη στις επιδόσεις μου στο σκι!!!ένα θα σου πω : προσπαθούσα να κουμπώσω το πέδιλο ανάποδα!!!!ο "δάσκαλος" έβγαζε αφρούς!!!
καλημέρα...

Crazy Chef είπε...

γιατι δεν πας για ραφτινγκ?
(οχι στη μοδιστρα, στο ποτάμι)

Miga είπε...

cc: το rafting eίναι σαν εκείνο το snowboard!!!είπαμε τόσες φορές να πάμε αλλά πότε δεν είχε νερό το ποτάμι, πότε βαριόμαστε, γιατί να κατεβούν οι βάρκες χρειάζεται τουλάχιστον 8 άτομα ... έτσι δε μάζεψες την κουζίνα σου!.. να σε δω να τραβας κουπί κι ας πεθάνω!!!!

καλημέρα!!!

ps: αυτό που θέλω να κάνω είναι παρά5... να τους έβλεπες χτες στην απέναντι πλαγιά θα ζήλευες!! Ας είναι καλά ο "paramithis" που ακόμα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο, να το οργανώσει!!!Με τρόμαξε όμως και ο rafting-man που από δραστηριότητες ξέρει: προσγειώθηκε μέσα σε μία αυλή, την ώρα που οι άλλοι έτρωγαν!!!!!ΘΕΪΚΟ!!! (φαντάζεσαι ότι με εμένα θα γίνει το "έλα να δείς"!!!!!)

david santos είπε...

Very nice wor, miga! thank you.

Congratulations you the Greek Soccer. Final The phase of the champioship of Europe 2008 already is reached. Now in front will be the European.

Miga είπε...

Olá Amigo David!!!
Nosostros somos muy feliz!!!
obrigado !!!

Crazy Chef είπε...

μη μασας με τον σαντος...σπαμ ειναι))

Miga είπε...

θα κάνω ότι κι αυτός : το ίδιο μήνυμα σε όλους , καθώς βαριέμαι να γράφω .....
καλημέρα

tzonakos είπε...

Xειμώνας με τζάκι, καφέ και τσιγάρο ειναι μια μαγεία.
Αλλα δεν μπορώ αν δεν γυμναστώ.
Παίζω τέννις τα τελευταία 8 χρόνια και πριν απο αυτο έπαιζα μπάσκετ για πάνω απο δέκα.
Και γυμναστήριο οταν πάω γουστάρω, και σάουνα μετά το τέλος, σούπερ.
Μόνο με την αερόμπικ δεν τα χω καλά.

Καλημερα.

Miga είπε...

tzonakos: καλώς ήρθες! αυτό με την αναβολή με έχει σκοτώσει, αλλά για να γεμίσω και τη μέρα μου το χειμώνα θα ξεκινήσω κολυμβητήριο τα απογεύματα.
άσε που χιόνισε λίγο στο χιονοδρομικό κι ενδέχεται ο χειμώνας φέτος να είναι μαγικός.... να κάνουμε και λίγο σκι που το έχουμε παρατήσει στα πρώτα μαθήματα..
καλησπέρα!

tzonakos είπε...

...Μα αφου λες οτι δεν είσαι καλή στο σκι !
Θες να τσακιστείς ;
Πώς θα γράφεις στο μπλογκ αμα χαλάσει το χεράκι ;

Miga είπε...

θα επιμείνω όμως αυτή τη φορά....
δε θα τη βγάλω πάλι στο σαλέ... θα προσέξω για τα ατυχήματα, γιατί από αναρρωτικές φέτος γεμίσαμε!!! (για τους άλλους δεν είμαι σίγουρη, μην αρχίζω και "θερίζω" πάλι...)

καλησπέρα!

Loth είπε...

EE..ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΚΑΦΕΤΣΙΓΑΡΟΤΑΒΛΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ...
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

ο μικρός πρίγκιπας είπε...

την ελεύθερη πτώση τη σκέφτηκες?
μιλάμε για το απόλυτο πέταγμα!!!!

Miga είπε...

καλώς ήρθες μικρέ πρίγκιπα!
όσο για την ελεύθερη πτώση: περιμένω να με "φτιάξουν" λίγο ακόμη στη δουλειά και μετά ....
θα πάρω βαθιά ανάσα και θα φύγω με ομπρέλα όχι αλεξίπτωτο!!!!Η απόλυτη προσγείωση!!!

Miga είπε...

loth: μαζί σου..γνωστά πράγματα... αυτά τα "εξωπραγματικά" τα κάνεις όταν έχεις χρόνο ελεύθερο και γενικά πρόγραμμα...
με τα τρελά ωράρια κοιμάμαι για απόγευμα και ξυπνώ άσχετες ώρες..
που να πας τώρα με το μάτι κλειστό , να καρφωθείς σε δέντρο?