Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Οι μέρες που ξυπνάς αλλιώτικα είναι πολύ λίγες …..

Ε, λοιπόν σήμερα είναι μια από αυτές … Κοιμήθηκα μόλις 4 ώρες (βάρδια σήμερα από 06.30)και είναι λες και κοιμήθηκα μέρες … Δε θα δυσκολέψω τη μέρα μου και δε θα χαλαστώ από κανέναν σήμερα!!! …Μια ανεξήγητη αισιοδοξία με περιτριγυρίζει… Όχι τη μούρη στο πάτωμα σήμερα.. Ψηλά το κεφάλι (και δεν εννοώ στους μπασκετμπολίστες που πάνε κι έρχονται, ακόμη πιο ψηλά!!!)

Καλημέρα σε όλους …




p
.s. θυμίσου να μου πεις πως περνάω ήχο στο post, γιατί πάλι έκανα γκάφα!!!
...αλλά είπαμε τίποτα δε με χαλάει σήμερα!! ...και πάλι ροζ διάθεση!!!!

5 σχόλια:

Suspect είπε...

.....Χθες το βράδυ, καθόμασταν με τη γυναίκα μου στο τραπέζι συζητώντας διάφορα θέματα και φθάσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.
Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:
"Μην μ' αφήσεις ποτέ να ζήσω σ' αυτή την απαίσια κατάσταση, να εξαρτώμαι από μία μηχανή και να ταίζομαι από το υγρό μιας μπουκάλας. Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή".
Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε, αποσύνδεσε την τηλεόραση, έσβησε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου.

Miga είπε...

suspect : με τη δική μας τη δουλεια δεν εξαρτάσαι απο υλικά αγαθά ΜΟΝΟ τις ελεύθερες ώρες σου... Εκεί περνάς μόνο καλά ...ξεχνάς το κινητό κλειστό, ξεχνάς να βάλεις βενζίνη, ξεχνάς για ποιο λόγο μπήκες στο super market, ξεχνάς να καλέσεις τεχνικό για το ίντερνετ που πληρώνεις εδώ και 2 μήνες, και γενικώς ξεχνάς... ζεις ρε παιδί μου σε άλλη διάσταση...όταν όμως δουλεύεις αναγκαστικά κάνεις τρόπο ζωής την υπερένταση και το άγχος, μπαίνεις στην πρίζα, γίνεσαι bitch (κατόπιν ωρίμου σκέψης το διαπίστωσα, γιατί πλέον παρατηρώ το φαινόμενο ότι δε νιώθω τύψεις...!!) και ...όποιον πάει ο Χάρος !!! έτσι δουλεύει το σύστημα πλέον....

Crazy Chef είπε...

οταν μπαινει ο αυτοματος γαμησε τα... (βλ. ταινια "click")

Ατθάνα είπε...

Γειά σου μυγούλα, έεετσι!
αισιοδοξία και ροζ διάθεση!
καλησπερίτσα :)

Miga είπε...

* cc: από δω και πέρα έτσι θα είναι... έρχεται δύσκολος χειμώνας!!! (ένα μόνο πράγμα θα με σώσει φέτος : να χιονίζει 5 μήνες ασταμάτητα...!!! εκεί ποντάρω, αλλά...)

* karyatida: μακάρι να έχεις τη δύναμη και να γελάς με ότι γίνεται γύρω σου,γιατί αλλιώς την έβαψες!!! αισιοδοξία- αυτό είναι το μήνυμα...
καλησπέρα...